Julavslutning

Årets sista medlemsmöte genomfördes den 14 december i kombination med den traditionella julavslutningen. Även i år var Beckasinen platsen för festen. Efter inledande glöggmingel läste Hans Björkman några minensord och hölls en tyst minut för att hedra vår nyligen bortgångne medlem Per-Olov Danielsson.

Sedan samlades medlemmarna med respektive för att avnjuta framträdande av Enköpings Lucia med tärnor. Som vanligt ett uppskattat inslag med många vackra sångstycken. Därefter hölls ett kort månadsmöte där bland annat resultatet av den nyss genomförda julmarknaden redovisades. I runda tal gav den aktiviteten 150 000 kronor till aktivitetskassan vilket innebär att hittills har ca 265 000 kronor samlats in under verksamhetsåret. Efter mötesförhandlingarna hade aptiten växt och man kunde hugga in på det välsmakande julbord från Nippon och Frezon som var framdukat. Goda sillinläggningar, lax, skinka, krämig Jansson, prinskorv och köttbullar samt mycket annat gott inmundigandes under stundom ackompanjerat av lämpliga sånger - nästan lika vackert som luciasången. När mättnaden hade börjat lägga sig dök självaste Tomtefar upp och delade ut julklappar till alla. Innan det var dags att bryta upp så genomfördes ett quizz med fina priser till de mest allvetande i församlingen.

Ett stort tack till Christer Johansson och övriga medlemmar i klubbkommittén för ett som vanligt väl arrangerat och genomfört evenemang.

Lions Enköping önskar alla en God Jul och Ett Gott Nytt År.

Lucia