Ljusets Kväll blev en ny stor framgång

Ljusets Kväll den 25 oktober genomfördes i bra väder och blev en ny stor framgång för vår insamlingsverksamhet. Nytt för den här gången var att utöver den traditionella försäljningen av marschaller på och kring Stora Torget så fanns även ett uppslag med annonser infört i EnköpingsPosten där företag stödde insamlingen mot bröstcancer. I år så går dessutom pengarna till Lions Cancer Forsknings Fond vid Akademiska sjukhuset, LCFF, med dedikering bröstcancerforskning i stället för till Bröstcancerfonden. På så sätt säkertställs att en större andel av insamlade medel går till just forskningen och en minimal del till overhead.

Ljusets kväll

Bild: Hans Björkman

Under kvällen såldes 940 marschaller som placerades ut runt torgfontänen eller vid entéerna till butikerna i närheten av torget. Genom samarbetet med Centrumsamverkan var det många butiker som hade extra öppet den här kvällen. Totalt sett så inbringade kvällen strax under 50 000 kronor vilket är det största belopp som klubben någonsin samlat in till bröstcancerforskning.

 

Stort tack till alla enköpingsbor som bidrog under kvällen och inte minst till alla företag som stöttade insamlingen med sina annonser!