Aktuellt i vår

 • Försäljning av årsmärken
  Just nu pågår försäljning av sk Årsmärken där Lions erbjuder företag och sponsorer att köpa ett märke för 250 kr. Märket i A4-format levereras i ram med glas och har blivit väldigt populärt inte minst bland affärsidkare som gärna skyltar med det i sina butiker.
  Loppis
  I maj arrangerar Lions loppis på Stora Torget. Förutom att vi har ett eget bord och säljer vad medlemmarna vill avvara så hyr vi också i överenskommelse med kommunen ut platser till skolklasser och privatpersoner som vill sälja saker på torget. Ett populärt arrangemang som oftast ger bra inkomster till klubben.
  Björkar
  I anslutning till nationaldagen och skolavslutningen säljer vi björkar till affärer och företag. Vi hugger björksly efter överenskommelse med markägare och säljer sedan dessa till butiker och företag. Lions svarar för uppsättning utanför entréer eller där man vill ha björkarna och företagaren svarar för vattning. Efter en vecka samlar Lions in de då något bedagade björkarna igen.
  Övrigt
  Kontinuerligt pågår insamling av glasögon och vi får inkomster genom att man kan donera sin pant i pantautomaten vid ICA Maxi till LIons. Inför 100-årsjubiléet diskuterar vi också någon form av manifestation framåt försommaren.